KARABÜK ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 Yılı YGS,LYS ve 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı TEOG 1. Sınavı Sonuçları Değerlendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri ODABAŞOĞLU Başkanlığında Yapılan Müdürler Kurulu Toplantısında 2014 Yılı YGS,LYS ve 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı TEOG 1. Sınav Sonuçları Değerlendirildi.
2014 Yılı YGS,LYS ve 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı TEOG 1. Sınavı Sonuçları Değerlendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri ODABAŞOĞLU Başkanlığında, şube müdürü Hasan YAVUZ, Lise Müdürlerimiz ve Ortaokulu Müdürlerimizin katıldığı 2014 Yılı YGS,LYS ve 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı TEOG 1. sınav sonuçlarının değerlendirildiği Müdürler Kurulu toplantısı yapıldı.Kurulda istatistiki verilerle ilçemizin sınavlardaki durumu değerlendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri ODABAŞOĞLU İl genelinde İlçeler bazında merkez ilçede dahil olmak üzere 3. sırada yer aldığımızı bu başarıdan dolayı emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim dedi.Ancak bazı derslerde ders bazında ortalamalarımız Türkiye ortalamasının altnıda olduğumuzu belirterek, konu ile ilgili okul müdürlerimizden sebepleri konusunda bilgi aldı.

genel bilgi alış verişlerinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri ODABAŞOĞLU Okul Müdürlerimizden okullarında ders bazında öğretmenler ile toplantılar yapılarak durumun değerlendirilmesini istedi.

Özellikle Matematik ve Fen ve Teknoloji derslerinde öğrencilerimizin başarsını artırmaya yönelik olarak destekleme ve yetiştirme kursları açılması karara bağlandı.

 

Yamanlar Mah. İnönü Caddesi No 75 Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu Zemin Katı Eskipazar / KARABÜK - 0 370 818 20 37

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.