KARABÜK ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Haziran Ayı Mesleki Çalışmalarda Bulunan Öğretmenler Ziyaret Edildi

2015 Haziran Ayı Mesleki Çalışmalarda Bulunan Öğretmenler Ziyaret Edildi

2014-2015 Eğitim – Öğretim yılı öğretmenlerimizin okullarda yürüttükleri Haziran Ayı Mesleki Çalışmaları yerinde görmek, fikir alışverişinde bulunmak ve yılsonu değerlendirmesi yapmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU ve Şube Müdürümüz Sayın Hasan YAVUZ,  Çok Programlı Anadolu Lisesi, Üçevler Ortaokulu, Şehit İsa Eken İlkokulu ve Şehit Faik Başkaya İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet edip fikir alışverişinde bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğretmen ve idarecilere ilçemizde yürütülen EKAP projesi başta olmak üzere tüm proje ve faaliyetlerde gösterdikleri üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılını sorunsuz ve verimli bir şekilde tamamlandığını söyleyen müdürümüz, mesleki çalışmaların verimli geçirilerek, eksik ve başarılı yönlerimizi görmemiz açısından ve bir yıldaki performansımızın muhasebesini yapmamız açısından önemine dikkat çekti. 

Okullarımızda yürütülen Mesleki çalışma başlıkları aşağıdaki gibidir.

1-Genel kültür (Karabük ve ilçelerinin her yönüyle tanıtımı yapılacak)

2-Özel Alan Eğitimi (Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil, Müzik, Beden Eğitimi, Sosyal Bilgiler, Görsel Sanatlar, Teknoloji ve Tasarım Dersleri Öğretim Programları ve Kazanımlar konularında ve Bakanlığımız Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının web sayfasından yararlanılacak Okul Zümre Başkanları kendi zümrelerini bilgilendirecekler.) 

3- Ölçme ve Değerlendirme, Sınıf Yönetimi.

4- Eğitim ve öğretimde karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri.

5- Okullardaki eğitim hizmetlerinin,eğitim programlarının daha iyi uygulanabilmesi amacıyla ihtiyaç  duyulan konular.

6- Öğrencilerin okula erişim ve devam oranlarının artırılmasına yönelik çalışmalar.

7- Halihazırda yürütülen projeler.

8-Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar.

9-Okul öncesi eğitiminde okullaşmayı artırmaya yönelik yapılan çalışmalar

10-Okullarda rehberlik çalışmaları. 

11- Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği

12- Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği

Yamanlar Mah. İnönü Caddesi No 75 Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu Zemin Katı Eskipazar / KARABÜK - 0 370 818 20 37

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.