KARABÜK ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilere Ücretsiz Verilmek Üzere Hazırlanan Yardımcı Kaynakların Dağıtımı Yapıldı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilere Ücretsiz Verilmek Üzere Hazırlanan Yardımcı Kaynakların Dağıtımı Yapıldı.

Öğrencilerimize ulaştırılmak üzere ilçemize gelen yardımcı kaynak kitapların okullarımıza dağıtımı yapıldı.. Eğitim öğretim sürecini desteklemek, akademik becerileri artırmak, eğitimde fırsat eşitliği sunmak için hazırlanan yardımcı kaynaklar, 2-12. sınıf düzeylerinde 91 çeşitten oluşuyor.

          İlçe Müdürümüz Murat DAĞCIOĞLU ve Şube Müdürümüz Oğuz BÖLGE, Bakanlığımız tarafından ilçemize gönderilen kaynak kitapların bulunduğu okulları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  İlçe Müdürümüz Murat DAĞCIOĞLU; "Öğrencilerimiz adına önemli bir fırsat olan bu yardımcı kaynakların dağıtımıyla eğitim öğretim sürecinin daha verimli geçmesi sağlanacak ve yapılacak olan sınavlarda öğrencilerimize önemli destek sağlayacak. Öğrencilerimizin kaynaklardan etkin ve verimli bir şekilde yararlanmasını temenni ederek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

  Kaynaklara, eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak ve sınava hazırlık sürecindeki öğrencilerimizin desteklenmesi amacıyla "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" adresinden dijital olarak da ulaşılabilecektir.

Yamanlar Mah. İnönü Caddesi No 75 Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu Zemin Katı Eskipazar / KARABÜK - 0 370 818 20 37

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.