KARABÜK ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2024 OCAK AYI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

İlçe Müdürler Kurulu 2024 Ocak Ayı Toplantısı Eskipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda , İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat DAĞCIOĞLU başkanlığında yapıldı. Toplantıda; LGS ve YKS sınavlarına akademik başarıyı artırma tedbirleri, -Okullarımızda yönetmelik hükümlerinin uygulanması, -Eğitim Kenti Karabük Projesinin değerlendirilmesi, -Karabük Üniversitesi tarafından yürütülen Sosyalfest uygulama esasları, -Taşımalı eğitim öğrencileri ve bu kapsamda öğrencilere verilen yemeğin takibinin yapılması, -Okullarımızın web sitelerinin güncel tutulması, -Pansiyonlu okullarımızn düzen ve tertibi hususuna dikkat edilmesi, -Okullarımıza ait faturaların takibinin yapılması, -Resmi yazıların süresinin takibin yapılması, -Okullardaki tüm ihtiyaçların e-talep ve e-ödenek modülüne girilerek talep edilmesi, Müdürlerimize TEKNOFEST, AB Erasmus, eTwinning, hakkında bilgilendirme, Maaş değişikliklerinin her ayın 1 ine kadar  yapılması konuları görüşüldü.  
2024 OCAK AYI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

Yamanlar Mah. İnönü Caddesi No 75 Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu Zemin Katı Eskipazar / KARABÜK - 0 370 818 20 37

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.